fbpx

Дел Падре... на 10 години 

Юбилейният празник на DelPadre в Пловдив обещава да бъде наистина култов!

Купона ще бъде на 01.11.,20:00ч.в Bee Bop Café, Пловдив.

Вече 10 години DelPadre даряват почитателите си с радост от живота в чист вид. Всяка среща с тяхната музика пренася гостите в слънчева Испания или романтична Куба. Концертите на бандата са своеобразно пътешествие из целия испаноезичен свят.

На 25 октомври от 19:30 ще можете да се насладите на онлайн концерт на Матеуш Ковалски
Матеуш Ковалски е класически китарист, роден през 1995 г. в Кошалин, Полша. Наскоро той получи международно признание, след като спечели няколко международни конкурса, включително: 1-ва награда в Международния фестивал на китарата RUST, Австрия (2018), 1-ва награда "Международен конкурс за китара Хоакин Родриго" в Олштин, Полша (2018) 1-ва награда в XIX Международен конкурс за китара в Krynica-Zdrój, Полша (2018), 1-ва награда + награда на публиката в XVIII Международен конкурс за китара в Антъни, Париж, Франция (2017).

Тази вечер можете да гледате онлайн концертите на Павел Ралев и Матеуш Ковалски

Павел Ралев е победителят в конкурса за фестивал GuitArt 2019 и новият изпълнител на EuroStrings - European Guitar Festival Collaborative

Майстори на китарата...

Веселин Койчев празнува годишнина с концерт в Пловдив

На 30.10. в Куклен театър - Пловдив, майсторът на китарата Веселин Койчев ще отпразнува 60-годишнината си с концерт под наслов „Майстори на китарата“, където заедно с него на сцената ще се качат колеги, студенти и приятели на пловдивският музикант.