fbpx

GA Plovdiv 2018  Rodney Branigan

 

26.10.2018 г., 21:30 ч. – Афтърпарти с китарния феномен Родни Браниган, (САЩ). Джемсешън    Calendar

място: Бий Боп кафе

 

Тексаското Торнадо се задава – Родни Браниган ще гостува на GuitArt Festival Пловдив

Музикант с дълга кариера и неподражаем стил, свирeщ на две акустични китари едновременно ще бъде част от тазгодишното издание на фестивала

Родни Браниган е родом от Тексас. Като редовен гост на сцените на Гластънбъри (които са около 100), Родни бива забелязан от ключови фигури в музикалния бизнес, които започват да го пращат на турнета в Китай, Индия, Южна Африка, и Япония. Освен, че е изорал всяко кътче на британските острови до ден днешен Родни има 8 турнета в Индия, 4 в Китай и ежегодни турнета в западните щати на Америка. 

Ако в максимата „човека е човек, когато е на път“ има някаква доза истина, тогава Родни Браниган може спокойно да се счита за свръхчовек! Бурният изпълнител има концерти през не по-малко от 200 дни в годината. По време на турнетата му в Китай и Индия, Родни изнася лекции композиция в местните университети и училища с фокус върху съвременната музика.

За първи път ще гостува и в България за да вземе участие в Plovdiv GuitАrt Festival 2018.

Много рядко можем да видим музикант като Родни, който изобразява кредото на нашият фестивал толкова добре. Невероятно ентусиазирани сме, че той ще ни гостува и знаем, че публиката ни ще бъде очарована и изумена от този невероятен музикант“ споделят организаторите.

Участието на Родни ще се състои на 26 октомври от 21:30 в БиБоп Кафе в Пловдив.

 

GuitArt Login Logo